تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

دست و پازدن‌های ناکام ضدانقلاب برای بازداشت نماینده مجلس ایران در ژنو!

روزهای گذشته هیئتی ایرانی متشکل از نمایندگان وزارت خارجه، ستادحقوق بشر و مجلس جهت شرکت در اجلاس کمیته حقوق بشر سازمان ملل متحد به ژنو سفر کرده بود، اما در این میان رسانه‌های ضدانقلاب حضور یک عضو این هیات را دست‌آویز موج‌سازی خود قرار دادند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۵ - ۲۲ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 14
کد خبر: ۲۰۸۳۱۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ روزهای گذشته هیئت ایرانی متشکل از وزارت امور خارجه، ستادحقوق بشر و مجلس شورای اسلامی جهت شرکت در اجلاس کمیته حقوق بشر سازمان ملل متحد با هدف گزارش میثاق حقوق مدنی سیاسی جمهوری اسلامی ایران و ارائه دستاوردهای کشورمان در این حوزه به ژنو سفر کرد.

 

زهره الهیان عضو گروه اعزامی به نمایندگی از کمیته حقوق بشر مجلس جهت حضور در این اجلاس حضور داشت در هیئتی که گزارش گروه ایرانی را دریافت می‌کرد، نماینده کانادا با اشاره به اینکه زهره الهیان در حالی در این هیئت حضور دارد که به واسطه سرکوب تظاهرات مسالمت آمیز و شکنجه تظاهرکنندگان! توسط اتحادیه اروپا تحریم شده است. البته به نظر می‌رسد، طرح چنین موضوع نه به صورت انفرادی بلکه به صورت هماهنگ شده، انجام گرفته است.

 

پس از این بود که یکی از N.G.O. های به اصطلاح حقوق بشری خارج نشین نیز چنین موضوعی را مطرح کرد که چرا زهره الهیان با چنین سوابقی در هیئت حقوق بشری ایران حضور دارد. همچنین، شبکه تلویزیونی اینترنشنال نیز با پوشش این موضوع سعی در ایجاد یک موج خبری داشت و عنوان کرد؛ چرا الهیان به عنوان یک ناقض حقوق بشر در این هیئت حضور دارد.

 

درخواستی که از سوی این جریانات ضدانقلاب مطرح می شد این بود که زهره الهیان به عنوان یک ناقض حقوق بشر! دستگیر و به داستانی تحویل داده شود!

 

رضا نجفی معاون سیاسی وزیر امور خارجه کشورمان پس از طرح مباحث مذکور در سخنرانی پایانی خود که در اجلاس مذکور ایراد شده، اشاره کرد که زهره الهیان یک پزشک و فعال حقوق بشر بوده و طرح چنین موضوعی صرفاً با اغراض سیاسی و غیر مرتبط با موضوع جلسه است.

 

چنین موضوع و اتهامی سال گذشته نیز توسط برخی از ضد انقلاب مطرح شده بود، به نظر می‌رسد افراد مذکور با یک هماهنگی در تلاش برای فضاسازی علیه زهره الهیان و تخریب چهره وی به عنوان رئیس کمیته حقوق بشر مجلس شورای اسلامی و فعال حقوق بشر هستند./ فارس

ارسال نظر